Young Balance

Young Balance

Young Balance wint The Voice Of The Future 2022!

Bo Wiendels

Bo Wiendels

Student-ondernemer.

1 gedachte over “Young Balance wint The Voice Of The Future 2022!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Young Balance wint The Voice Of The Future 2022!

Facebook
Twitter
LinkedIn

The voice of the future 2022

5-1-2022, Nijmegen.

Blind pitch

Op woensdag avond 5 januari 2022 vond er een online evenement plaats genaamd The Voice Of The future 2022. Tijdens dit evenement mochten 8 startende ondernemers hun bedrijfsidee blind pitchen aan een vakjury bestaande uit drie personen. Het team achter Young Balance besloot dat dit een mooie kans zou zijn om hun startende bedrijf een duwtje in de rug te geven.

Het verloop van de avond

Om 19:00 gingen de eerste pitchers van start. De avond werd afgetrapt met een viertal aan innoverende en motiverende pitches, gevolgd door een korte pauze. Als laatste pitch in de tweede ronde was het de beurt aan Bo Wiendels van Young Balance. De pitch verliep erg goed en er werd nuttige feedback gegeven. Om 20:30 kregen alle pitchers en kijkers de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan in aparte online meetrooms.

De prijsuitreiking

Om 20:45 werd de publieksprijs uitgereikt. Iedereen die aanwezig was bij het online event mocht stemmen op zijn favoriete deelnemer. Na een aantal minuten werd de uitslag bekend. De presentator Dirk Megens maakte bekend dat de winnaar van de publieksprijs Young Balance was. Hierop volgde de uitreiking van de juryprijs. Tot grote blijdschap van team Young Balance waren zij ook de winnaars van de juryprijs.

Het prijzengeld

Met het behalen van deze overwinning op dit mooie evenement heeft team Young Balance een mooi aantal prijzen binnengesleept, namelijk:

Dankwoord

Namens team Young Balance willen wij alle deelnemers, de organisatie, de kijkers thuis, de vakjury en natuurlijk de sponsoren bedanken.

1 gedachte over “Young Balance wint The Voice Of The Future 2022!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *